DESPRE NOI

Societatea iN-Nova T.F. SRL este o companie cu un colectiv compus din personal cu experienta de peste 20 de ani in domeniul constructiilor pe structura din lemn.

Departamentul tehnic al societății, format din ingineri specializați și experimentați în domeniile proiectării tehnice și managementului construcțiilor, asigură, prin utilizarea de software-uri dedicate, soluția tehnica adecvată realizării stilului arhitectural dorit de client.

De asemenea, oferă clienților spre vizualizare, examinare și/sau solicitare de modificări, modele în 3D, ale construcției dorite.

Producția se desfăsoară în halele industriale ale societații, concepute și echipate în scopul asigurării de condiții optime executării componentelor prefabricate ale construcțiilor din lemn, în conformitate cu normele standardului de management al calității ISO 9001:2008.

Montajul constructiei la locul de destinatie este realizat de echipe cu experienta in domeniu si se efectueaza in baza protocolului de montaj si proiectelor de detaliu.

Alege o soluție inteligentă pentru construcții prefabricate din lemn.

Apelează cu încredere la noi!

Scroll to top